KÄYTTÖEHDOT

 

KÄYTTÖEHDOT
 

VAUCON OY:N, BRUNNSDAL.FI - VERKKOSIVUJEN KÄYTTÖEHDOT
 

Avaamalla tämän verkkosivuston sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Vaucon Oy:n verkkosivustoon.
 

SIVUSTON KÄYTTÖ

Sivujen pääasiallisena palveluntuottajana toimii Vaucon Oy. Postiosoite: Vaucon Oy, Kauppamäki 10, 02780 Espoo, y-tunnus: 2165990-4. Käyntiosoite: Kauppamäki 10, 02780 Espoo.
Puhelin: 09 811787
 

Vaucon Oy antaa oikeuden tarkastella ja ladata tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen edellyttäen, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistoista ottamissaan kopioissa. Tämän sivuston aineistoa ei saa muokata millään tavoin tai jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa tai muuten käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen ilman Vaucon Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämän sivuston aineiston käyttäminen mihin tahansa tarkoitukseen muilla verkkosivustoilla tai verkkoon kytketyssä tietokoneympäristössä on kielletty.

Tämän sivuston sisältämän aineiston oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Vaucon Oy:lle.

Uutisten, sopimusehtojen, hinnastojen ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu, sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Vaucon Oy:llä on oikeus, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä syystä tahansa muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä sivuilla toimitettavia palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia, tai lakkauttaa palvelun. Vaucon Oy:llä on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.


VASTUUT

Vaucon Oy ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen tai sähköisten palveluiden käytöstä tai käytönestymisestä tai näihin liittyvästä vahingosta. Vaucon Oy ei takaa, että www-sivut toimivat keskeytyksettä tai virheettömästi. Vaucon Oy:n www-sivuilla julkaistava sähköinen informaatio on tuotettu ainoastaan tiedonantotarkoituksessa sitoumuksetta, ellei erikseen ja nimenomaisesti ole toisin sovittu.

Vaucon Oy ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon näiltä www-sivuilta on mahdollisesti linkki.

Käyttäjä vastaa sivujen kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja perille saapumisesta. Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, ettei lähetä näille sivuille mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Käyttäjän tulee kaikin kohtuullisin keinoin varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista.


HENKILÖTIEDOT

Vaucon Oy käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyydensuojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Vaucon Oy:n asiakasrekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä. Palvelutapahtuman niin edellyttäessä Vaucon Oy tallentaa viestejä varmistaakseen viestin sisällön. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on saatavilla Vaucon Oy:ltä.

Vaucon Oy voi kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivujen käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista. Vaucon Oy voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Tilaamalla brunnsdal.fi-palvelusta asiakas on lukenut ja hyväksynyt verkkokaupan rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään palvelun asiakkaaksi.
 

SÄHKÖPOSTI

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Käyttäjien tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten viestien välittämistä Vaucon Oy:lle sähköpostitse. Yhtiö ei ole velvollinen toteuttamaan avoimen sähköpostin välityksellä annettuja toimeksiantoja tai palvelupyyntöjä. Vaucon Oy:llä on oikeus käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Vaucon Oy ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.


SOVELLETTAVA LAKI

Näihin ehtoihin sekä mahdollisiin Vaucon Oy:n www-sivuista tai niiden sisällöstä johtuviin kiistoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.


VERKKOKAUPPA


TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika määräytyy ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä. Asiakas voi halutessaan määrittää itse toivotun ajan toimitukselle, tällöin Vaucon Oy ei takaa toimituksen saapumista asiakkaan määrittämään aikaan mutta pyrimme siihen ja ilmoitamme toimituksen etenemisestä.


TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiviestillä, joka on hyvä säästää siihen asti, kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeat, jotta vahvistukset saadaan toimitettua perille.


MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilaukset maksetaan etukäteen Visa- tai Mastercard maksukortin Credit tai Debit maksuominaisuudella. Maksupalveluntarjoajana toimii Stripe.com. Maksun jälkeen tilaus siirtyy valmistusjonoon ravintolaan. Maksuvälineinä hyväksymme yleisimmät maksukortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard). Muut maksutavat (Käteinen, Edenred Lounasseteli, Edenred- / Smartum- / Eazybreak Lounaskortti) onnistuvat Noudon tai Toimituksen yhteydessä.


MAKSAMINEN LASKULLA

Vaucon Oy myöntää yrityksille myös mahdollisuuden ostaa tuotteita ja palveluita laskulle.


ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaajan tiedot tallennetaan Vaucon Oy:n asiakasrekisteriin.


REKLAMAATIO
Jos toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
Ravintola Brunnsdal

Kauppamäki 10
02780 Espoo
 

Sähköposti: ollivauhkonen@gmail.com 
Puhelin: 09 811787

www.brunnsdal.fi

facebook: Brunnsdal
instagram: brunnsdal
linkedin: Brunnsdal